Hielpijn behandeling in Breda

Hielpijn: één op de tien mensen krijgt hiermee te maken. Sporters en fanatieke wandelaars zullen deze klacht wellicht herkennen, maar ook in het dagelijks leven kunnen hielklachten u flink beperken. In Breda kunt u bij Podotherapie van Summeren terecht voor een hielpijn behandeling. De pijn is vaak aanwezig aan de voetzoolzijde of aan de achterzijde van de hiel. Over het algemeen geldt dat hoe langer de klachten aanhouden, hoe lastiger het wordt om weer volledig klachtenvrij te worden. Wacht daarom niet te lang met uw hielpijn behandeling, maar trek op tijd aan de bel om ergere klachten te voorkomen.

Hielpijn behandeling Breda

Ontstaan hielpijn

Vroeger ging men er vanuit dat hielpijn werd veroorzaakt door een hielspoor, maar inmiddels zijn er meer dan 35 oorzaken gevonden. Bij hielpijn is een peesplaat ontstoken. Dit gebeurt meestal door overbelasting als gevolg van sporten, slechte schoenen, stijve kuitspieren, overgewicht enzovoorts. Ook de ziekte van Sever (hielpijn bij kinderen) kan voor irritaties en pijn zorgen. Wat u merkt zijn pijn en stijfheid onder de hiel bij lang staan en lopen. Met rust nemen, rekoefeningen en goed schoeisel kunt u de klachten zelf verminderen, maar in veel gevallen is een hielpijn behandeling nodig om van de klachten af te komen. In Breda bent u hiervoor aan het juiste adres bij Podotherapie van Summeren.

Wij zijn hét hielpijn centrum van Breda

Heeft u al tijden last van hielpijn of volgt u al lang een behandeling zonder resultaat? Dan bent u gebaat bij een goede diagnose en een gepaste behandelmethode. Podotherapie van Summeren is hét centrum van Breda voor uw hielpijn behandeling. Een team van hielpijnspecialisten werkt samen onder één dak om op het gebied van diagnosestelling en behandeling tot het beste resultaat te komen. Naar aanleiding van een uitvoerige voetklacht analyse wordt de beste behandelmethode uitgestippeld. Voorbeelden hiervan zijn medical taping, fysiotherapie, manuele therapie, shockwave therapie of podotherapeutische correctiezolen.

Laat uw hielpijn behandelen bij Podotherapie van Summeren

Wat de oorzaak van de hielpijn ook is en welke klachten u ook ervaart; bij ons in Breda kunt u terecht voor een hielpijn behandeling met resultaat. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@podotherapievansummeren.nl.