Podotherapie en steunzolen vergoeding bij Interpolis

Bent u benieuwd of Interpolis uw podotherapie en/of steunzolen vergoedt? Op deze pagina vindt u een overzicht van de vergoeding van podotherapie en steunzolen bij Interpolis. Bent u aangesloten bij een andere zorgverzekeraar? Bekijk dan ons complete overzicht van podotherapie vergoedingen en navigeer naar uw verzekeraar.

Podotherapeut Marc van Summeren

Podotherapie van Summeren is gespecialiseerd in aandoeningen van de hiel bij volwassenen en kinderen. Onze werkwijze is gebaseerd op de theorie om elk gewricht zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Wij kijken daarbij verder dan het gewricht zelf en nemen daarin het gehele bewegingsapparaat mee. Na een eerste consult stellen wij een behandelplan op, waarbij in veel gevallen gebruik gemaakt wordt van steunzolen.

Verzekerd bij Interpolis

Interpolis behoort tot één van de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Transparantie van de organisatie is een van de kernwaardes. Interpolis biedt consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan blootstaan. Met preventie laat Interpolis zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen.

Podotherapie en steunzolen vergoeding Interpolis

Podotherapie vergoeding door Interpolis

Via de website van Interpolis kunt u de vergoedingen voor podotherapie bekijken.

Plan uw afspraak in

Via onze afsprakentool kunt u gemakkelijk een afspraak inplannen bij Podotherapie van Summeren. Daarbij kunt u een keuze maken uit onze praktijk in Breda of onze dependance in Best. Heeft u vragen over een vergoeding door Interpolis? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen!  U kunt ons ook bellen via 076 – 542 27 30 of mailen via info@podotherapievansummeren.nl. Aan de gegevens op deze pagina kunnen geen rechten worden verleend.