Hielpijncentrum Breda

Afspraak maken

Sporters en fanatieke wandelaars herkennen het misschien: hielpijn. Maar ook in het dagelijks leven kunnen hielklachten u flink beperken. Eén op de tien mensen krijgt te maken met hielpijn. Hielpijn kan aan de voetzoolzijde van de hiel klachten geven, maar ook aan de achterzijde van de hiel en/of het onderbeen. Over het algemeen geldt dat hoe langer de klachten aanhouden, hoe lastiger het wordt om weer volledig klachtenvrij te worden.

Tot nu toe ging men er meestal van uit dat hielpijn wordt veroorzaakt door een ‘hielspoor’ (fasciitis plantaris). Inmiddels zijn er echter meer dan 35 oorzaken gevonden voor hielpijn en blijkt er slechts in de helft van de gevallen sprake te zijn van een ‘hielspoor’. Uit onderzoek blijkt dat het grootste gedeelte van de hielpijnklachten meestal met conservatieve (niet-operatieve) maatregelen kan worden behandeld.

30 jaar ervaring

Bij Podotherapie van Summeren vindt u het Hielpijncentrum Breda. Al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van pijn in en rond de hiel. Het doel van Hielpijncentrum Breda is om een efficiënte en effectieve behandeling van recente of langdurige hielklachten te geven. U kunt zonder verwijzing van de huisarts of specialist terecht bij ons voor hielspoor in Breda en Best.

Podotherapie Van Summeren

Podotherapeut Marc van Summeren brengt samen met u uw pijnklachten in kaart. Dit gebeurt door middel van een uitgebreid biomechanisch onderzoek en ganganalyse. De juiste diagnose is de basis voor het vinden van de oplossing.

Diagnose stellen

Na de diagnose zetten we de meest optimale behandeling in. Deze kan bestaan uit correctie-steunzolenshockwave therapie, fysio- en/of manuele therapie, dry needling, medical taping of oefentherapie. In de meeste gevallen werkt er een team van specialisten aan uw hielpijnprobleem zoals de podotherapeut, fysiotherapeut en manueel therapeut.

Plan uw intakegesprek

Heeft u last van hielklachten? Wacht niet langer en start uw behandeling bij Podotherapie van Summeren. Wij nodigen u graag uit voor een snelle diagnose. Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via: 076 542 27 30 of plan online een afspraak. We zien u graag bij ons in het hielpijncentrum!

Ervaringen van anderen

Afspraak maken

Online afspraak

Wilt u van uw klachten af?

Maak direct een afspraak in Breda of Best.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met ons centrale telefoonnummer: 076-5422730. Of boek direct een afspraak online.