Shockwave therapie

in combinatie met correctie-zolen

Podotherapie van Summeren beschikt over een unieke behandelmethode voor hielspoor. Wij maken gebruik van shockwave therapie in combinatie met digitaal aangemeten correctie-zolen waarbij zowel de pijnklachten als de primaire oorzaak van het probleem aangepakt worden.

Shockwave behandeling

Shockwave therapie is een moderne en innovatieve behandelmethode die de laatste jaren erg aan populariteit gewonnen heeft. Bij shockwave therapie worden electromagnetische pulsen door het lichaam naar de pijnplaats gezonden, hetgeen het lichaam vertaald in hoogenergetische geluidsimpulsen. De hoogenergetische geluidsimpulsen verbeteren de stofwisseling en bloedcirculatie in het pijngebied waardoor het weefsel sneller kan herstellen. Ook kalkafzettingen kunnen zo beter door het lichaam worden afgevoerd bij:

  • Achillespeesklachten
  • Hielspoor/fasciïtis plantaris
  • Knieklachten
  • Springschenen/shin splints

Shockwave therapie bij hielspoor

Wilt u hielspoor laten behandelen op een effectieve manier? Neem contact met ons op via 076-5422730 of plan uw behandeling direct online. Wij nodigen u graag uit voor een intakegesprek in Breda of Best.

Ervaringen van anderen

Afspraak maken

Online afspraak

Wilt u van uw klachten af?

Maak direct een afspraak in Breda of Best.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met ons centrale telefoonnummer: 076-5422730. Of boek direct een afspraak online.