Wat is podotherapie?

Afspraak maken

Podotherapie is een paramedisch vakgebied waarbinnen de focus ligt op het behandelen van lichamelijke klachten in de lager gelegen delen van het lichaam. Het gaat hierbij vaak om problemen in de voeten, maar ook problemen in de knieën, heupen of lage rug worden behandeld. Zo kan een probleem in uw knieën of heupen veroorzaakt worden door een afwijkende stand van uw voeten.

Podotherapie van Summeren heeft verschillende behandelmethoden tot beschikking om u van uw klachten af te helpen, waaronder steunzolen, medical taping, etcetera.

Wij zien regelmatig sporters of patiënten met aandoeningen zoals hielspoor, knieklachten, of rugklachten. Ook patiënten met diabetes, reuma of artritis kunnen baat hebben bij een goede podotherapeutische behandeling. Onze werkwijze is gericht op meten, want meten is weten. Met geavanceerde apparatuur brengen we uw klacht in beeld en werken we aan een behandelplan.

Podotherapie zonder verwijzing

Vanaf 1 januari 2012 is de podotherapeut direct toegankelijk. Dit betekent dat u bij Podotherapie van Summeren ook terecht kan zonder verwijzing van arts of specialist. Zo kunt u met pijnklachten aan voeten, benen of rug direct bij dé specialist in de voetengezondheidszorg terecht. Aan een onderzoek of consult zijn kosten en betalingsvoorwaarden verbonden. Maak direct een afspraak bij onze podotherapie in Breda of Best.

Ervaringen van anderen

Afspraak maken

Online afspraak

Wilt u van uw klachten af?

Maak direct een afspraak in Breda of Best.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met ons centrale telefoonnummer: 076-5422730. Of boek direct een afspraak online.