Hielspoor Best

Afspraak maken

Mogelijk heeft u last van hielspoor als u langdurige klachten ervaart aan uw hiel, waaronder een scherpe, stekende pijn die uitstraalt naar de buitenkant of binnenkant van uw voet en vaak warm aanvoelt. Het is belangrijk om uw klachten snel te laten behandelen bij een specialist in hielspoor in Best om chronische hielklachten te voorkomen. Gelukkig is dit vaak goed te behandelen en kunnen de meeste mensen zonder pijn leven met de juiste zorg.

Wat is hielspoor?

Hielspoor kan bij verschillende mensen voorkomen, van marathonlopers tot zorgmedewerkers, en kan aangeboren zijn of veroorzaakt worden door slecht schoeisel, overbelasting bij sport of overgewicht. Het is een verkalking van de peesplaat die zich aan het hielbeen hecht en kan soms leiden tot een ontsteking onder de hiel, bekend als Fasciitis Plantaris.

Veel voorkomende klachten bij hielspoor

  • Na lang stilzitten of ’s ochtends bij het opstaan heeft u pijn onder de hiel;
  • Als u lang stilstaat, krijgt u last van uw voeten;
  • Tijdens het autorijden krijgt u pijn van uw hiel
  • Uw hiel voelt beurs en warm aan

Actie na diagnose

Als u denkt dat u hielspoor heeft, kunt u gratis een online hielspoor spreekuur plannen. Tijdens dit spreekuur voeren we een diagnose uit en bekijken we welke mogelijkheden er zijn. Zodra we de diagnose hebben gesteld, maken we een behandelplan om u zo snel mogelijk klachtenvrij te krijgen. Er zijn verschillende methoden beschikbaar, zoals correctie-steunzolen, shockwave therapie, fysio- en/of manuele therapie, dry needling, medical taping of oefentherapie. Vaak werken we samen met een team van deskundigen, waaronder de podotherapeut, fysiotherapeut en manueel therapeut, om uw hielpijn probleem te behandelen.

Behandel hielspoor in Best

Blijf niet te lang met hielklachten lopen en neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 076 542 27 30 of plan online een afspraak. We verwelkomen u graag in ons hielpijncentrum.

Ervaringen van anderen

Afspraak maken

Online afspraak

Wilt u van uw klachten af?

Maak direct een afspraak in Breda of Best.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met ons centrale telefoonnummer: 076-5422730. Of boek direct een afspraak online.