Podotherapie Breda

Afspraak maken

Podotherapie is een paramedisch vakgebied, gericht op het behandelen van klachten in de voeten, knieën, heupen en lage rug. Een afwijkende voetstand kan bijvoorbeeld knie- of heupproblemen veroorzaken. Bij Podotherapie van Summeren begrijpen we dit als geen ander. Met al 30 jaar ervaring in het vak zijn we dé podotherapeut in Breda voor al uw voetgerelateerde klachten.

Behandelingen hielklachten

Het is essentieel om niet te lang te wachten met het zoeken naar behandeling. Hoe eerder u actie onderneemt, hoe groter de kans op een succesvolle behandeling en herstel. We benadrukken we het belang van tijdige zorg om verdere complicaties te voorkomen. Bij Podotherapie van Summeren bieden we een breed scala aan therapieën aan, specifiek afgestemd op uw individuele klachten:

  • Steunzolen/Inlegzolen: Zolen helpen om standsafwijkingen te corrigeren en blessures te behandelen. Ze bieden ondersteuning en comfort, waardoor pijn en ongemak verminderen. We maken nauwkeurige foto’s van je voetafdruk zodat de zooltjes precies de juiste drukpunten ondersteunt.
  • Manuele Therapie: Deze specialisatie is gericht op het behandelen van gewrichtsklachten. Door gerichte, gecontroleerde handgrepen kunnen beperkingen in de beweeglijkheid van gewrichten worden opgeheven.
  • Medical Taping: Deze inovatieve tapingmethode verbetert spierfunctie en kan de pijn verminderen. Deze methode ondersteunt spieren en gewrichten zonder de beweging te beperken.
  • Orthese: Deze siliconen teenstukken zijn specifiek ontworpen voor de correctie van afwijkende teenstanden. Ze kunnen drukplekken verminderen en de stand van de tenen corrigeren.
  • Shockwave therapie: Een behandeling waarbij electromagnetische pulsen naar de pijnplaats worden gezonden. Het stimuleert het zelfhelende vermogen van het lichaam en kan effectief zijn bij chronische klachten.

Hielspoor Breda

Als podotherapeut in Breda zien we dat hielspoor een veelvoorkomende klacht is, variërend van marathonlopers tot zorgmedewerkers. Hielspoor is een verkalking van de peesplaat aan het hielbeen, wat kan leiden tot ontstekingen. Symptomen zijn onder andere pijn aan de hiel bij langdurig staan, ochtendpijn bij het opstaan en een warm aanvoelende hiel. Behandel hielspoor in Breda met diverse behandelingen, zoals correctie-steunzolen, shockwave therapie en oefentherapie. Samen met een team van deskundigen zorgen we ervoor dat u weer klachtenvrij bent.

Heeft u klachten? Wacht dan niet te lang. Bij Podotherapie van Summeren in Breda kunt u ook zonder verwijzing van een arts of specialist terecht. Bovendien zijn er vergoedingen mogelijk vanuit uw zorgverzekering.

Maak nu online een afspraak bij dé specialist in podotherapie Breda en zet de eerste stap naar een pijnvrij leven!

Ervaringen van anderen

Afspraak maken

Online afspraak

Wilt u van uw klachten af?

Maak direct een afspraak in Breda of Best.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met ons centrale telefoonnummer: 076-5422730. Of boek direct een afspraak online.