Podotherapie Den Bosch

Afspraak maken

Op zoek naar podotherapie in Den Bosch omdat je last van je voeten hebt na een dag lopen? Ervaar je pijn of onrust in je knieën, heupen of rug dat wellicht te maken heeft met hoe je staat of loopt? Of zie je dat jouw schoenen sneller aan één kant slijten? We verwelkomen je graag bij Podotherapie Van Summeren, met vestigingen in Breda en Best. Met meer dan 30 jaar ervaring stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op.

Hoe gaan we te werk?

Iedere knie of rug is uniek, en dat vraagt om een persoonlijke benadering. We starten met een gedetailleerde intake om je klachten te begrijpen. Daarna maken we gebruik van de RS SCAN® technologie, waarmee we een diepgaande analyse van voetstructuur en loopgedrag kunnen maken. Dit stelt ons in staat om zelfs de meest subtiele onregelmatigheden te identificeren.

Na de diagnose ontwikkelen we een individueel behandelplan. Dit kan variëren van het aanmeten van steunzolen, het toepassen van shockwave therapie, tot specifieke oefentherapieën. Als podotherapeut in omgeving Den Bosch zien we ons als echte specialist. Vaak zien we na enkele weken al minder klachten. We raden je aan om niet te lang te wachten met klachten om zo blijvende schade te voorkomen.

Hielspoor Den Bosch

Een specifiek gebied van onze expertise is hielpijn. Als podotherapeut in omgeving Den Bosch richten we ons op de diagnose en behandeling van verschillende soorten hielklachten, zoals hielspoor. We maken gebruik van de nieuwste inzichten en technieken waarmee we voorlopen op andere therapeuten.

 

Contactinformatie Podotherapie in Den Bosch en omgeving

Hoewel onze hoofdvestigingen zich in Breda en Best bevinden, zijn cliënten uit Den Bosch van harte welkom. Je hebt geen doorverwijzing nodig en in veel gevallen zijn er vergoedingen mogelijk via uw zorgverzekeraar. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen van anderen

Afspraak maken

Online afspraak

Wilt u van uw klachten af?

Maak direct een afspraak in Breda of Best.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met ons centrale telefoonnummer: 076-5422730. Of boek direct een afspraak online.