Podotherapie Eindhoven

Afspraak maken

Welkom bij Podotherapie Eindhoven, onderdeel van Podotherapie Van Summeren, gevestigd in Best, direct naast Eindhoven. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij dé specialisten voor al uw voetgerelateerde klachten. Podotherapie is een paramedisch vakgebied dat zich richt op het behandelen van klachten in de voeten, knieën, heupen en lage rug. Een afwijkende voetstand kan diverse problemen veroorzaken, zoals knie- of heupklachten. Wij begrijpen dit als geen ander en bieden een breed scala aan behandelingen aan.

Onze werkwijze

Onze aanpak is gebaseerd op het efficiënt laten functioneren van elk gewricht, zowel individueel als in relatie tot het gehele bewegingsapparaat. Het proces begint met een intake-gesprek waarin de historie en aard van de klachten worden besproken. Vervolgens voeren we een biomechanisch onderzoek uit, waarbij we gebruik maken van een geavanceerd drukmeetsysteem, de RS SCAN®. Dit systeem biedt een gedetailleerde analyse van uw voettype en looppatroon, waardoor we zelfs afwijkingen kunnen constateren die met het blote oog niet zichtbaar zijn.

Op basis van onze diagnose stellen we een persoonlijk behandelplan op. Dit kan bestaan uit correctie-steunzolen, shockwave therapie, manuele therapie, medical taping of oefentherapie. We werken vaak samen met een team van specialisten, zoals fysiotherapeuten en manueel therapeuten, om u de beste zorg te bieden. Kom langs bij ons in Best voor een behandelplan op maat van onze podotherapeut in omgeving Eindhoven.

Hielspoor Eindhoven

Hielpijn is een veelvoorkomende klacht. Eén op de tien mensen krijgt hiermee te maken. Bij Podotherapie Van Summeren vindt u het Hielpijncentrum, gespecialiseerd in de behandeling van hielspoor. We hebben uitgebreide kennis van de vele oorzaken van hielpijn en bieden effectieve behandelingen aan.

Plan direct een online afspraak bij de vooraanstaande specialist in podotherapie in omgeving Eindhoven en zet de eerste stap naar herstel.

Ervaringen van anderen

Afspraak maken

Online afspraak

Wilt u van uw klachten af?

Maak direct een afspraak in Breda of Best.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met ons centrale telefoonnummer: 076-5422730. Of boek direct een afspraak online.