Podotherapie Tilburg

Afspraak maken

Heb je voetklachten en ben je op zoek naar podotherapie in de buurt van Tilburg? Podotherapie Van Summeren in Breda helpt je graag. Blijf niet te lang lopen met klachten. Loop je bijvoorbeeld regelmatig met pijnlijke voeten, of merk je dat je schoenen sneller slijten aan één kant? Heb je wel eens last van je rug, heupen of knieën en vraag je je af of dit misschien met je voetstand te maken heeft? Maak dan online een afspraak zodat een specialist een behandelplan voor je kan maken.

Podotherapie specialiseert zich in het aanpakken, herkennen en voorkomen van problemen aan de voeten en de impact daarvan op je lichaam. Als je bijvoorbeeld last hebt van je rug, heupen of knieën door je voetstand, dan kan podotherapie uitkomst bieden. Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat we een breed aanbod aan therapieën hebben voor dergelijke klachten.

Persoonlijk behandelplan

Iedereen is anders, en daarom is onze aanpak altijd persoonlijk. We beginnen met een intake om goed inzicht te krijgen in jouw klachten. Vervolgens zetten we de RS SCAN® in, een technologie waarmee we een grondige analyse maken van de structuur van je voet en je manier van lopen. Zo kunnen we zelfs de kleinste afwijkingen opsporen.

Na het stellen van de diagnose, stellen we een behandeling op maat voor je op. Dit kan variëren van speciale steunzolen, shockwave therapie tot gerichte oefeningen. We plannen enkele afspraken met je in zodat we de klachten kunnen monitoren. Natuurlijk doen we geen garanties, maar als podotherapeut in Tilburg zien we vaak binnen enkele weken al resultaat.

Hielspoor Tilburg

Een bijzonder aandachtsgebied binnen onze praktijk is de behandeling van hielspoor. In ons speciale Hielpijncentrum focussen we op het vaststellen en behandelen van diverse hielproblemen, waarbij we de laatste technieken en inzichten toepassen.

Voor een afspraak heb je geen verwijzing nodig en vaak zijn er vergoedingen mogelijk via je zorgverzekering. Neem gerust contact met ons op om te zien wat we voor je kunnen betekenen.

Ervaringen van anderen

Afspraak maken

Online afspraak

Wilt u van uw klachten af?

Maak direct een afspraak in Breda of Best.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met ons centrale telefoonnummer: 076-5422730. Of boek direct een afspraak online.