Vergoeding steunzolen en podotherapie door Ohra

Heeft u recht op een vergoeding voor podotherapie en steunzolen bij Ohra? Op deze pagina vindt u een overzicht van de vergoeding van podotherapie en steunzolen bij Ohra. Bent u aangesloten bij een andere zorgverzekeraar? Bekijk dan ons complete overzicht van podotherapie vergoedingen en navigeer naar uw zorgverzekeraar.

Podotherapie van Summeren

Podotherapeut Marc van Summeren is gespecialiseerd in aandoeningen van de hiel bij zowel volwassenen als kinderen. Onze werkwijze is gebaseerd op de theorie om elk gewricht zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Wij kijken daarbij verder dan het gewricht zelf en nemen daarin het gehele bewegingsapparaat mee. Na een eerste consult stellen wij een behandelplan op, waarbij in veel gevallen ook gebruik gemaakt wordt van steunzolen. Regelmatig krijgen wij vragen over de vergoeding van steunzolen en podotherapie door verzekeraars zoals Ohra. In onderstaande tabellen vindt u hierover meer informatie.

Podotherapie en steunzolen vergoeding Ohra

Podotherapie vergoeding door Ohra

In onderstaande tabel vindt u een overzicht van de podotherapie vergoedingen per pakket van Ohra. Afhankelijk van uw pakket ontvangt u geen vergoeding of een vergoeding tussen €100 en €500 per jaar.

Pakket Podotherapie vergoeding Ohra 2021
Sterk Geen vergoeding
Aanvullend € 50,- per jaar
Compleet 100% vergoeding
Extra Aanvullend € 100,- per jaar
Extra uitgebreid € 150,- per jaar
Jongerenverzekering
Uitgebreid € 150,- per jaar
Uitgebreid Vitaal € 500,- per jaar
ZelfVerzekerd Compact Geen vergoeding

Steunzolen vergoeding door Ohra

In onderstaande tabel vindt u een overzicht van de steunzolen vergoedingen per pakket van Ohra. Afhankelijk van uw pakket ontvangt u geen vergoeding of een vergoeding tussen €70,00 en €125,00 per jaar.

Pakket Podotherapie vergoeding Ohra 2021
Sterk Geen vergoeding
Aanvullend Geen vergoeding
Compleet 100% vergoeding
Extra Aanvullend € 100,- per jaar
Extra uitgebreid € 200,- per jaar
Jongerenverzekering
Uitgebreid € 150,- per jaar
Uitgebreid Vitaal € 200,- per jaar
ZelfVerzekerd Compact Geen vergoeding

Plan uw afspraak in

Via onze afsprakentool kunt u gemakkelijk een afspraak inplannen bij Podotherapie van Summeren. Daarbij kunt u een keuze maken uit onze praktijk in Breda of onze dependance in Best. Heeft u vragen over een vergoeding van Ohra? Neem dan gerust contact op via 076 – 542 27 30 of stuur een mail naar info@podotherapievansummeren.nl.

Aan de gegevens op deze pagina kunnen geen rechten worden verleend.