Podotherapie en steunzolen vergoeding bij Univé

Steunzolen en podotherapie vergoeding is bij Univé in diverse pakketten opgenomen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de vergoeding van podotherapie en steunzolen bij Univé. Bent u aangesloten bij een andere zorgverzekeraar? Bekijk dan ons complete overzicht van podotherapie vergoedingen en navigeer naar uw zorgverzekeraar.

Onze werkwijze

Podotherapie van Summeren is gespecialiseerd in aandoeningen van de hiel bij volwassenen en kinderen. Onze werkwijze is gebaseerd op de theorie om elk gewricht zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Wij kijken daarbij verder dan het gewricht zelf en nemen daarin het gehele bewegingsapparaat mee. Na een eerste consult stellen wij een behandelplan op, waarbij in veel gevallen gebruik gemaakt wordt van steunzolen.

Verzekerd bij Univé

Univé is met ruim 1,6 miljoen verzekerden en 4 miljoen verzekeringen één van de grootste zorgverzekeraars in Nederland. Daarnaast is Univé met 110 vestigingen vertegenwoordigd. Univé krijgt volgens het onderzoek van VerzekeraarsInBeeld een hoge scoren op de punten:

– Algemene tevredenheid
– Klantgericht
– Deskundigheid
– Duidelijkheid
– Vertrouwen
– Contact met verzekeraar

Podotherapie en steunzolen vergoeding Univé

Podotherapie vergoeding door Univé

In onderstaande tabel vindt u een overzicht van de podotherapie vergoedingen per pakket van Univé. Afhankelijk van uw pakket ontvangt u geen vergoeding of een vergoeding tussen €100 en €500 per jaar.

Pakket Podotherapie vergoeding Univé 2021
Collectief Aanvullend Best €500,- per jaar
Collectief Aanvullend Beter €300,- per jaar
Collectief Aanvullend Goed €100,- per jaar
Gemeentepakket Compact €100,- per jaar
Gemeentepakket Compleet €300,- per jaar
Aanvullend Best €500,- per jaar
Aanvullend Beter €300,- per jaar
Aanvullend Goed €100,- per jaar

Steunzolen vergoeding door Univé

In onderstaande tabel vindt u een overzicht van de steunzolen vergoedingen per pakket van Univé. Afhankelijk van uw pakket ontvangt u geen vergoeding of een vergoeding tussen €70 en €125 per jaar.

Pakket Podotherapie vergoeding Univé 2021
Collectief Aanvullend Best €125,- per jaar
Collectief Aanvullend Beter €125,- per jaar
Collectief Aanvullend Goed €70,- per jaar
Gemeentepakket Compact €70,- per jaar
Gemeentepakket Compleet €125,- per jaar
Aanvullend Best €125,- per jaar
Aanvullend Beter €125,- per jaar
Aanvullend Goed €70,- per jaar


Plan uw afspraak in

Via onze afsprakentool kunt u gemakkelijk een afspraak inplannen bij Podotherapie van Summeren. Daarbij kunt u een keuze maken uit onze praktijk in Breda of onze dependance in Best. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact op via 076 – 542 27 30 of stuur een mail naar info@podotherapievansummeren.nl.

Aan de gegevens op deze pagina kunnen geen rechten worden verleend.