Podotherapie en steunzolen vergoeding bij Achmea

U heeft recht op een vergoeding van steunzolen en podotherapie bij het Zilveren Kruis als u een aanvullende zorgverzekering afneemt. Op deze pagina vindt u een overzicht van de vergoeding van podotherapie en steunzolen bij Zilveren Kruis Achmea. Bent u aangesloten bij een andere zorgverzekeraar? Bekijk dan ons complete overzicht van podotherapie vergoedingen of navigeer naar Achmea.

Van Summeren

Podotherapie van Summeren is gespecialiseerd in aandoeningen van de hiel bij volwassenen en kinderen. Onze werkwijze is gebaseerd op de theorie om elk gewricht zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Wij kijken daarbij verder dan het gewricht zelf en nemen daarin het gehele bewegingsapparaat mee. Na een eerste consult stellen wij een behandelplan op, waarbij in veel gevallen gebruik gemaakt wordt van steunzolen.

Verzekerd bij Zilveren Kruis Achmea

Zilveren Kruis is een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland met ruim 3,3 miljoen verzekerden. Hoewel Zilveren Kruis niet een vergoeding voor podotherapie en steunzolen in ieder pakket aanbiedt, is er wel voldoende keuze om dit toch in je pakket op te nemen.

Podotherapie vergoeding door Zilveren Kruis Achmea

Via de website van Zilveren Kruis Achmea kunt u de vergoedingen voor podotherapie bekijken.

Plan uw afspraak in

Via onze afsprakentool kunt u gemakkelijk een afspraak inplannen bij Podotherapie van Summeren. Daarbij kunt u een keuze maken uit onze praktijk in Breda of onze dependance in Best. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via 076 – 542 27 30 of stuur een mail naar info@podotherapievansummeren.nl. Aan de gegevens op deze pagina kunnen geen rechten worden verleend.

Afspraak maken

Online afspraak

Wilt u van uw klachten af?

Maak direct een afspraak in Breda of Best.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met ons centrale telefoonnummer: 076-5422730. Of boek direct een afspraak online.