Podotherapie en steunzolen vergoeding bij OHRA

Heeft u recht op een vergoeding voor podotherapie en steunzolen bij Ohra? Op deze pagina vindt u een overzicht van de vergoeding van podotherapie en steunzolen bij OHRA. Bent u aangesloten bij een andere zorgverzekeraar? Bekijk dan ons complete overzicht van podotherapie vergoedingen en navigeer naar OHRA.

Podotherapie Van Summeren

Podotherapeut Marc van Summeren is gespecialiseerd in aandoeningen van de hiel bij zowel volwassenen als kinderen. Onze werkwijze is gebaseerd op de theorie om elk gewricht zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Wij kijken daarbij verder dan het gewricht zelf en nemen daarin het gehele bewegingsapparaat mee. Na een eerste consult stellen wij een behandelplan op, waarbij in veel gevallen ook gebruik gemaakt wordt van steunzolen. Regelmatig krijgen wij vragen over de vergoeding van steunzolen en podotherapie door verzekeraars zoals OHRA. In onderstaande tabellen vindt u hierover meer informatie.

Podotherapie vergoeding door OHRA

Via de website van OHRA kunt u de vergoedingen voor podotherapie bekijken.

Plan uw afspraak in

Via onze afsprakentool kunt u gemakkelijk een afspraak inplannen bij Podotherapie van Summeren. Daarbij kunt u een keuze maken uit onze praktijk in Breda of onze dependance in Best. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via 076 – 542 27 30 of stuur een mail naar info@podotherapievansummeren.nl. Aan de gegevens op deze pagina kunnen geen rechten worden verleend.

Afspraak maken

Online afspraak

Wilt u van uw klachten af?

Maak direct een afspraak in Breda of Best.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met ons centrale telefoonnummer: 076-5422730. Of boek direct een afspraak online.