Podotherapie en steunzolen vergoeding bij Univé

Steunzolen en podotherapie vergoeding is bij Univé in diverse pakketten opgenomen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de vergoeding van podotherapie en steunzolen bij Univé. Bent u aangesloten bij een andere zorgverzekeraar? Bekijk dan ons complete overzicht van podotherapie vergoedingen en navigeer naar Univé.

Onze werkwijze

Podotherapie van Summeren is gespecialiseerd in aandoeningen van de hiel bij volwassenen en kinderen. Onze werkwijze is gebaseerd op de theorie om elk gewricht zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Wij kijken daarbij verder dan het gewricht zelf en nemen daarin het gehele bewegingsapparaat mee. Na een eerste consult stellen wij een behandelplan op, waarbij in veel gevallen gebruik gemaakt wordt van steunzolen.

Verzekerd bij Univé

Univé is met ruim 1,6 miljoen verzekerden en 4 miljoen verzekeringen één van de grootste zorgverzekeraars in Nederland. Daarnaast is Univé met 110 vestigingen vertegenwoordigd. Univé krijgt volgens het onderzoek van VerzekeraarsInBeeld een hoge scoren op de punten:

  • Algemene tevredenheid
  • Klantgericht
  • Deskundigheid
  • Duidelijkheid
  • Vertrouwen
  • Contact met verzekeraar

Podotherapie vergoeding door Univé

Via de website van Univé kunt u de vergoedingen voor podotherapie bekijken.

Plan uw afspraak in

Via onze afsprakentool kunt u gemakkelijk een afspraak inplannen bij Podotherapie van Summeren. Daarbij kunt u een keuze maken uit onze praktijk in Breda of onze dependance in Best. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via 076 – 542 27 30 of stuur een mail naar info@podotherapievansummeren.nl. Aan de gegevens op deze pagina kunnen geen rechten worden verleend.

Afspraak maken

Online afspraak

Wilt u van uw klachten af?

Maak direct een afspraak in Breda of Best.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met ons centrale telefoonnummer: 076-5422730. Of boek direct een afspraak online.