Podotherapie en steunzolen vergoeding bij CZ

Heeft u recht op een podotherapie en steunzolen vergoeding bij CZ? Op deze pagina vindt u een overzicht van de vergoeding van podotherapie en steunzolen bij CZ. Bent u aangesloten bij een andere zorgverzekeraar? Bekijk dan ons complete overzicht van podotherapie vergoedingen en navigeer naar de vergoedingenpagina van CZ.

Podotherapie Van Summeren

Podotherapie van Summeren is gespecialiseerd in aandoeningen van de hiel bij volwassenen en kinderen. Onze werkwijze is gebaseerd op de theorie om elk gewricht zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Wij kijken daarbij verder dan het gewricht zelf en nemen daarin het gehele bewegingsapparaat mee. Na een eerste consult stellen wij een behandelplan op, waarbij in veel gevallen ook gebruik gemaakt wordt van steunzolen.

Verzekerd bij CZ

CZ is vanaf 2020 gestopt met het geven van korting op de basisverzekering bij zogenoemde minimacontracten die de zorgverzekeraar afsluit met gemeenten. De kortingen op de aanvullende verzekeringen blijven volgend jaar ongewijzigd. Echter blijft CZ in de aanvullende verzekering wel extra’s aanbieden waaronder een vergoeding voor podotherapie en steunzolen. Door de korting daarop te behouden blijven deze voordelen voor zoveel mogelijk minima beschikbaar. CZ blinkt onder andere uit in de volgende aspecten:

– Service
– Persoonlijke begeleiding
– Klantonderzoek
– Aandacht voor klachten

Podotherapie vergoeding door CZ

Via de website van CZ kunt u de vergoedingen voor podotherapie bekijken.

Plan uw afspraak in

Via onze afsprakentool kunt u gemakkelijk een afspraak inplannen bij Podotherapie van Summeren. Daarbij kunt u een keuze maken uit onze praktijk in Breda of onze dependance in Best. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via 076 – 542 27 30 of stuur een mail naar info@podotherapievansummeren.nl. Aan de gegevens op deze pagina kunnen geen rechten worden verleend.

Afspraak maken

Online afspraak

Wilt u van uw klachten af?

Maak direct een afspraak in Breda of Best.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met ons centrale telefoonnummer: 076-5422730. Of boek direct een afspraak online.