Podotherapie en steunzolen vergoeding bij VGZ

Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor podotherapie en/of steunzolen vergoeding bij VGZ? Op deze pagina vindt u een overzicht van de vergoeding van podotherapie en steunzolen bij VGZ. Bent u aangesloten bij een andere zorgverzekeraar? Bekijk dan ons complete overzicht van podotherapie vergoedingen of navigeer naar VGZ.

Podotherapie Van Summeren

Podotherapie van Summeren is gespecialiseerd in aandoeningen van de hiel bij volwassenen en kinderen. Onze werkwijze is gebaseerd op de theorie om elk gewricht zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Wij kijken daarbij verder dan het gewricht zelf en nemen daarin het gehele bewegingsapparaat mee. Na een eerste consult stellen wij een behandelplan op, waarbij in veel gevallen ook gebruik gemaakt wordt van steunzolen.

Verzekerd bij VGZ

VGZ is met ruim 2 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. VGZ is dus ook een van de zorgverzekeraars die podotherapie en steunzolen vergoedt. Naast de podotherapie en steunzolen vergoeding van VGZ, bieden zij ook de volgende voordelen:

  • U bent altijd welkom
  • Ruime vergoeding op aanvullende verzekeringen
  • U kunt profiteren van collectieve korting
  • Vrijheid om uw zorgpakket zelf samen te stellen
  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Podotherapie vergoeding door VGZ

Via de website van VGZ kunt u de vergoedingen voor podotherapie bekijken.

Plan uw afspraak in

Via onze afsprakentool kunt u gemakkelijk een afspraak inplannen bij Podotherapie van Summeren. Daarbij kunt u een keuze maken uit onze praktijk in Breda of onze dependance in Best. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via 076 – 542 27 30 of stuur een mail naar info@podotherapievansummeren.nl. Aan de gegevens op deze pagina kunnen geen rechten worden verleend.

Afspraak maken

Online afspraak

Wilt u van uw klachten af?

Maak direct een afspraak in Breda of Best.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met ons centrale telefoonnummer: 076-5422730. Of boek direct een afspraak online.