Podotherapie Best

Afspraak maken

Podotherapie richt zich op het gericht aanpakken van klachten die voortkomen uit afwijkingen in de voeten en het looppatroon. Dit kan variëren van voetproblemen tot klachten in de heupen en rug. Bij Podotherapie van Summeren in Best combineren we onze uitgebreide kennis met jarenlange ervaring om u de beste zorg te bieden. We werken altijd vanuit de filosofie ‘meten is weten’. Blijf niet te lang met klachten lopen en maak een afspraak.

Onze behandelingen

Ervaart u voetgerelateerde klachten? Wacht niet te lang met behandeling. Als podotherapie in Best kunt u zelfs zonder doorverwijzing terecht. Daarnaast zijn er vaak vergoedingen vanuit uw zorgverzekeraar.

  • Steunzolen/Inlegzolen: Onze op maat gemaakte zolen zijn ontworpen om de voetstand te optimaliseren. Ze helpen bij het corrigeren van standsafwijkingen, het verlichten van drukpunten en het ondersteunen van de voetboog. Hierdoor kunnen ze een scala aan klachten verminderen, van hielpijn tot rugklachten.
  • Manuele Therapie: Deze hands-on techniek richt zich op het verbeteren van de bewegingsvrijheid van gewrichten. Door specifieke manipulaties kunnen stijfheid en bewegingsbeperkingen worden verminderd. Dit leidt tot een betere spierfunctie en minder pijn.
  • Medical Taping: Onze moderne tapemethode maakt gebruik van elastische tapes die op de huid worden aangebracht. Ze ondersteunen spieren en gewrichten zonder de beweging te beperken. Dit helpt bij het verminderen van zwellingen, verbetert de spierfunctie en stabiliseert de gewrichten.
  • Orthese: Met op maat gemaakte siliconen teenstukjes corrigeren we teenafwijkingen. Dit helpt bij het verlichten van drukpunten, het voorkomen van eeltvorming en het corrigeren van scheefstand van de tenen.
  • Shockwave therapie: : Een geavanceerde behandeling die gebruik maakt van electromagnetische pulsen. Deze pulsen stimuleren het zelfhelende vermogen van het lichaam, wat kan leiden tot sneller herstel van weefsel en vermindering van pijn bij chronische aandoeningen.

Hielspoor Best

Als podotherapeut in Best zien we het veel: hielspoor zorgt bij veel mensen voor een akelige pijn. Kenmerkende symptomen zijn pijn bij het opstaan en een branderig gevoel in de hiel. Bij Podotherapie van Summeren in Best bieden we diverse effectieve behandelingen. Behandel hielspoor in Best.

Plan direct een online consult bij de toonaangevende specialist in podotherapie Best en begin uw weg naar herstel.

Ervaringen van anderen

Afspraak maken

Online afspraak

Wilt u van uw klachten af?

Maak direct een afspraak in Breda of Best.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met ons centrale telefoonnummer: 076-5422730. Of boek direct een afspraak online.